Pilotilles amb samfaina

Pilotilles amb samfaina

Ingredients:

Pilotilles (carns de porc i vedella, llet, ou, farina de blat, sal, pebre negre, all i julivert), samfaina (tomàquet, ceba, albergínia, carbassó, aigua, pebrot vermell, pebrot verd, oli d'oliva, sucre i sal).

Al·lèrgens:

Gluten, ou i llet.

Format:

Safata 250 gr

Safata 500 gr

Cuixa de pollastre al forn

Cuixa de pollastre al forn

Ingredients:

Cuixa de pollastre, ceba, patata, pastanaga, tomàquet, pebrot vermell, oli d'oliva, vi negre, all, sal, sucre i pebre negre.

Al·lèrgens:

Format:

Safata 240 gr (1 cuixa).

Estofat de vedella

Estofat de vedella

Ingredients:

Carn de vedella, ceba, patata, pastanaga, tomàquet, oli d'oliva, vi negre, sal i all.

Al·lèrgens:

Format:

Safata de 250 gr

Conill amb salsa d'ametlles i avellanes.

Conill amb salsa d'ametlles i avellanes.

Ingredients:

Carn de conill, patata, oli d'oliva, vi negre, pa, ametlles, avellanes i sal.

Al·lèrgens:

Gluten i fruits secs.

Format:

Safata de 250 gr

Pilotilles amb salsa de tomàquet

Pilotilles amb salsa de tomàquet

Ingredients:

Pilotilles (carns de porc i vedella, llet, ou, farina de blat, sal, pebre negre, all i julivert), tomàquet, ceba, pebrot vermell, ametlles, avellanes, oli d'oliva, sucre i sal.

Al·lèrgens:

Gluten, llet, ou i fruits secs.

Format:

Safata de 250 gr

Bacallà a la muselina d'all

Bacallà a la muselina d'all

Ingredients:

Bacallà, tomàquet, ceba, pebrot vermell, oli d'oliva, sal i allioli.

Al·lèrgens:

Peix.

Format:

Safata de 250 gr

Bacallà amb samfaina

Bacallà amb samfaina

Ingredients:

Bacallà, carbassó, albergínia, pebrot vermell, pebrot verd, ceba, tomàquet, oli d'oliva, sucre i sal

Al·lèrgens:

Peix.

Format:

Safata de 250 gr

Rostit de vedella amb bolets

Rostit de vedella amb bolets

Ingredients:

Llata de vedella, ceba, porro, pastanaga, tomàquet, oli d' oliva, barreja de bolets, sucre, sal i pebre negre.

Al·lèrgens:

Format:

Safata de 250 gr

Pebrots farcits de brandada

Pebrots farcits de brandada

Ingredients:

Pebrot piquillo, bacallà, llet semidesnatada, oli d'oliva, patata, all i salsa beixamel

Al·lèrgens:

Glúten i lactosa

Format:

Safata 3uni (200 gr)

Sípia amb pèsols

Sípia amb pèsols

Ingredients:

Sípia, pèsols, ceba, brou de peix, vi blanc, midó de blat de moro, oli d'oliva, sal i pebre negre

Al·lèrgens:

Mol·lusc. Pot contenir traces de peix. Sulfits

Format:

Safata de 250 gr

Peus de Porc

Peus de Porc

Ingredients:

Peus de porc, patata, tomàquet, ceba, pebrot, sucre, aigua, oli d'oliva, sal, ametlla, all i julivert

Al·lèrgens:

Ametlla

Format:

Safata de 500 gr

Pollastre Teriaky

Pollastre Teriaky

Ingredients:

Carn de pollastre, arròs, pastanaga, ceba, soja, oli d'oliva, sal i pebre negre

Al·lèrgens:

Soja

Format:

Safata de 250 gr

Pollastre amb salsa Paprika

Pollastre amb salsa Paprika

Ingredients:

Pollastre, patata, pebre vermell picant, pebre vermell dolç, pebre negre, oli i sal

Al·lèrgens:

Format:

Safata de 250 gr

Calamar amb patates

Calamar amb patates

Ingredients:

Calamar, patata, ceba, tomàquet, vi blanc, oli, sal, pebre negre i sucre

Al·lèrgens:

Crustacis

Format:

Safata de 250 gr

Cap i pota

Cap i pota

Ingredients:

Tripa i morro de vedella, tomàquet, ceba, pebrot verd, pebrot vermell, pebre vermell picant, pebre negre, guindilla, all, julivert, oli, sal i sucre

Al·lèrgens:

Format:

Safata de 250 gr